НОВИНИ

 

Ново – Соларна станция EU21

Соларната станция EU21 е новото допълнение към продуктите на SUNSHORE.

Станцията , която е пригодена с настоящата помпа LAING , може да функционира, използвайки EU21 енергийна част, която се използва глобално.
Слънчевата радиация се насочва към мощността на помпата чрез специално пригоден за това  фотоволтаичен модул. Ротационната скорост съответсва на мощността на колектора и оптимизира топлинния добив. Междувременно, системата работи напълно независимо от всякаква енергия, тоест независима от всякакъв външен енергиен източник.


Като опция , контролерът SUNSHORE може да бъде използван за разширение на системата с интересни допълниния като : функция мониторинг ; функция – нощно презареждане на топлинен резервоар ; функция – защита от замръзване и др.
Тази комбинация е индивидуална , предложена от високо иновационно соларно ръководство.

 

 

Вакуумно-тръбната технология Sunshore

За производството на цялата вакуумно-тръбна слънчева  система на Sunshore са използвани материали като стъкло, алуминий, стомана и изолационни материали, които са лесно приложими. Освен това всички използвани материали са на 100% възобновяеми. Производството на вакуумни тръби е високотехнологичен процес. Самите тръби са направени от боросиликатно стъкло 3,3. Предимството на този тип стъкло е, че има доказани великолепни термични свойства, както и изключителна високотоплинна устойчивост.
Вакуумните тръби на Sunshore имат гарантирана защита от градушка с размер до 25мм.
Вакуумната технология може да работи, използвайки чиста вода, като коефициентът на топлинна загуба през тези тръби е минимален.
При този вид тръби употребата на скъпи газове, предпазващи ги от замръзване е напълно излишна. Вакуумните тръби имат добра защита от замръзване, това се дължи на енергията, произведена от самата система.
Тръбите на Sunshore са тествани при температура от - 30?С.
Термосифонната технология фукционира на принципа без налягане, което позволява лесен монтаж на тръбите на колектора и резервоара като могат да покрият площ от 100м²  и повече. Хидравличните връзки са опростени. Тази система е идеална за производството на топла вода за промишлена употреба.
Първокласните материали, които се използват във вакуумно-тръбната технология, осигурават на цялата система един сравнително дълъг живот на експлоатация(приблизително 15-20 години). В производството й не се използват подвижни елементи, за да се избегне износване на системата.
Амортизационният период при този вид технология е съкратен поради атрактивната и изгодна цена на продукта; висок КПД, които носят непосредствено измерими икономически предимства на инвеститора.
Ползата от направената инвестиция е използването години наред на безплатната енергия от слънцето.

 

SOLAR KEYMARK за колектор Sunshore

През август , 2007 г . , колекторът , тип 180 Модел Q - B - J - 0 - 3.9 - 90 80 беше официално признат със сертификат  SOLAR KEYMARK от DIN CERTCO , Германия. Преди това бяха проведени интензивни тестове от немската лаборатория TÜV Rheinland.
През 2008г ., пълната серия от колектор тип -180 беше тествана съобразно с това и също така беше присъден сертификат SOLAR KEYMARK на другите модели от тази серия.

 


 
   


   


 
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!