Система с налягане ( затворен тип )

 

Външен резорвоар : Al-Zn стоманено покритие / цветна стомана
Вътрешен резервоар : SUS 304-2B неръждаема стомана
Изолационен материал : Полиуретанова пяна
Вакуумни тръби : Боросиликатно стъкло 3.3
Покритие на абсорбатора : AL-N-AL
Рамка : Алуминиева или с неръждаемо покритие


Характеристика
* Главен колектор с топлообменна медна серпентина
* Топлообменника се задейства моментално, когато използва топлата вода
* Преимущество : опростена структура на системата
* Изход топла вода
* Изпробвано налягане : 0.6 МРа

Допълнителна информация

 

Всички части са същите както при системата, работеща без налягане с изключение на добавената топлообменна медна серпентина във вътрешния резервоар.Водата се използва директно от медната серпентина като при затворената верига се получава същото налягане както при водопреносната мрежа.Тъй като резервоарът е без налягане, трябва да се убедите че вентилите са винаги отворени.
На този тип трябва да се инсталира захранващ резервоар, принципно не е същият като този, работещ без налягане, той  събира вода в случай на изпарение от вентила.Тъй като не се използва вода от резервоара, той служи просто като нагревателен уред за серпентината,така че когато водата намалее,самоподхранващият резервоар ще стартира работа и ще подава вода в големия резервоар. Цената за този тип е по-висока ,тъй като включва резервоар, тръби, захранващ резервоар и рамка, но магнезиев анод ,ел. нагревател и контролер са по избор на клиента.
Предимството на този тип е, че може да достигне налягане 0,6 Мра, както и  да се свърже директно към вашият електрически бойлер или газов нагревател.
Системата е подходяща за ежедневна употреба, работи целогодишно и е пригодена не само за битова гореща вода, а и за промишлени нужди.

 
 
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!